VÅRA TJÄNSTER
& FÖRETAGSPAKET

Redovisning – Lönehantering – Rådgivning

Startup

Från

1195 KR /mån


Vi guidar dig genom uppstart av nytt bolag, registreringar och rådgivning samt hjälper till att identifiera vilka tjänster som passar för just dina behov.

Fullservice

Från

2995 KR /mån


Fullservice-paketet riktar sig till er som har ett aktiebolag eller Enskild Firma och vill lämna det mesta av administrationen till Bokskogen. Vi upprätthåller den löpande bokföringen, momsdeklarationer och arbetsgivardeklarationer samt vara deklarationsombud för din verksamhet. Vi hanterar även löneadministration och skickar ut lönespecifikationer digitalt samt upprättar kundfakturor. Vi hjälper er helt enkelt hela vägen från grundbokföring till redovisning av delägarnas privata K10-beräkningar och inkomstdeklarationer.

Flex

Begär offert

 


Flexpaketet innebär att vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov. Ni är i behov av några tjänster från Bokskogen men inte alla. Begär en offert och få ett skräddarsytt upplägg som passar just dig och din verksamhet.

FAQ

Räcker det att anlita er eller måste jag ha en revisor?

Om du uppfyller minst 2 av nedanstående kriterier behöver du även ha en revisor, annars inte:

  • 1,5 miljoner i balansomslutning (totalt kapital i balansräkningen)
  • 3 anställda
  • 3 miljoner i nettoomsättning

Hur sker kontakten med Bokskogen under året?

Du väljer själv hur du vill ha löpande kontakt; e-post, telefon eller skype är kommunikationsmedel vi är vana vid.

När sker betalning?

Betalning sker månadsvis.

Vad händer om Skatteverket gör en granskning av ett räkenskapsår ni hjälpt med att upprätta?

Det förekommer att Skatteverket genomför riktade kontroller eller en genomgripande kontroll av dina räkenskaper i din verksamhet. Du är själv ansvarig i din verksamhet eller bolag och det finns skyldigheter som du måste känna till som företagsledare, men vår uppgift är att säkerställa att redovisningen och deklarationer har den kvalitet som krävs av gängse redovisningsnormer, bokföring- och årsredovisningslag samt normerande redovisningsstandard i Sverige.

Hur vet jag vilka tjänster jag behöver köpa av er?

Vid varje kundmöte går vi igenom och anpassar så att tjänsterna skräddarsys efter dina behov. Du betalar aldrig för någonting du inte behöver.

Hur snabbt kan jag få hjälp om jag behöver råd angående min företagssituation?

Hör du av dig via e-post är vår målsättning att svara dig så fort som möjligt, normalt sett inom 24 timmar.

Vad innebär er prisgaranti?

Prisgarantin innebär att vi de allra flesta gånger kan erbjuda dig ett lägre pris än du betalar idag för dina redovisningstjänster. Det beror på att vi inte har några dyra lokalkostnader och att vi arbetar digitalt.

Om jag inte har möjlighet att skanna mina dokument digitalt, kan jag ändå få hjälp av er?

Det går bra att lämna fysiska dokument om du är verksam på de orter där våra medarbetare håller till.

Vår Vision

Bokskogen fokuserar på små till medelstora företag inom företagsformerna enskild firma och aktiebolag. Vi jobbar från Göteborgsregionen samt Västervik. Vår vision är att få mindre företag att lyckas och kunna hjälpa dessa till ett förmånligt pris.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på våra tjänster vilket innebär att blir du offererad ett lägre pris av någon annan kan vi alltid matcha det!

Kontakta Bokskogen

Allt du behöver är vilja, mod och Bokskogen!

Kom igång